Familietoernooi met Pasen

ASC Hilversum Hurricanes wil dit jaar starten met een nieuwe traditie om het seizoen te openen! Een (Paas-) Familie Toernooi op tweede Paasdag (02-04-2018)!

Wat?
We willen graag een toernooi organiseren voor de hele club, voor jong en oud. Omdat we dit voor het eerst organiseren gaan we proberen om zoveel mogelijk (gemengde) teams bij elkaar te krijgen! Afhankelijk van de inschrijvingen maken we een competitieve en een recreatieve indeling, maar in alle gevallen maken we er in ieder geval een leuke en sportieve dag van!

Wie?
Iedereen in de leeftijd van 8 tot 99 jaar!
Waarom vanaf 8 jaar? Dat is de leeftijd waarop de beeballers op de club doorgaan naar de pupillen en dus een leuk potje mee kunnen doen. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de club, dus nodig je familie, schoolvriendjes, vrienden en/of collega’s ook uit! Ze zijn van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met onze gave sport!
Let wel: het is geen Slowpitch toernooi!

Hoe?
Als je wilt meedoen, geeft je dan op via dit inschrijfformulier. Geef hierbij aan of je je wilt inschrijven met of zonder kinderen en in welke leeftijdscategorie deze kinderen vallen (pupillen / aspiranten / junioren) of dat je je wilt inschrijven met een senioren team. Uiteraard gaan we in de indeling van de competitie rekening houden met teams mét en teams zonder kinderen!
Geef hier ook aan wat de teamnaam zal worden en met hoeveel personen jullie komen. Dit omdat we ook losse inschrijvingen verwachten welke we dan (in overleg) kunnen onderbrengen bij teams met te weinig spelers. (een team kent minimaal 9 man).

De deadline van de inschrijving is 9 maart, dan hebben wij voldoende tijd om er een leuk toernooi van te maken met een goede wedstrijdindeling! Heb je nog vragen hierover dan kun je contact opnemen met de activiteiten commissie via activiteiten@hurricanes.nl

You may also like...