NL Doet op 9 en 10 maart

We zijn ermee gestart in 2012 en ondertussen is het traditie geworden: deelname aan het grootste vrijwilligersevenement van ons land: NLdoet. Twee dagen, op 9 en 10 maart, gaan we met elkaar ons terrein weer klaarmaken voor het nieuwe seizoen! Alles schoonmaken, kapotte zaken herstellen, woekerend onkruid verwijderen, houtwerk schilderen en meer van degelijke onderhoud. Van het Oranje Fonds hebben we wederom 400 euro gekregen om de nodigde klusmaterialen te kopen.

Jij wilt toch straks ook een schoon clubhuis, een goed onderhouden speelveld en frisse dugouts? Kom dan helpen met klussen! Dat kan op beide dagen, voor één dag óf voor een paar uurtjes. We klussen van 10 tot 16 uur. Samen klussen is zoveel leuker, en bovendien maken vele handen licht werk! Kinderen, partners, vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom om te helpen! En voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Geef je daarom op! Dat kan via: nldoet@hurricanes.nl

Met groet, alvast veel dank en hopelijk tot NLdoet!

Marjanne Middelink en Yolanda van den Berg

You may also like...