Hurricanes jeugdleden op het Scimitars Wintertoernooi

  • scimitars_wintertoernooi_2018_1
  • scimitars_wintertoernooi_2018_2
  • scimitars_wintertoernooi_2018_3
  • scimitars_wintertoernooi_2018_4
  • scimitars_wintertoernooi_2018_5

Afgelopen weekend hebben 3 Hurricanes jeugdleden meegedaan aan het indoor Wintermixtoernooi in Veenendaal, georganiseerd door Scimitars. Honkballers Bram (aspiranten 2), Julian (aspiranten 2) en Roman (pupillen) deden mee en waren erg enthousiast. Heerlijk om weer wedstrijden te mogen spelen!

Helaas hebben ze het toernooi niet gewonnen, maar wisten in de poule-fase toch te winnen van de uiteindelijke toernooi winnaars. Een mooi resultaat en een goede manier om weer in het speelritme te komen. De mannen zijn helemaal klaar voor het buitenseizoen! Nu alleen nog even een paar graadjes warmer worden ???

You may also like...