Midden Nederland Cup 2018

De 7e editie van de Midden Nederland Cup staat weer voor de deur. 24 en 25 maart strijden de sterkste softbalteams uit de regio om het officieuze kampioenschap van midden Nederland. 8 jaar geleden begonnen we met het idee om een kwalitatief hoogstaand toernooi in het midden van het land te organiseren. De best geklasseerde teams van het voorafgaande seizoen in een straal van 25 kilometer om Hilversum zouden een uitnodiging krijgen en zo gebeurde het dat een nieuw toernooi was geboren. Inmiddels heeft het toernooi naam gemaakt en dat is ook door buitenlandse teams niet onopgemerkt gebleven. Deed de afgelopen jaren al het Duitse nationale team als gast mee met de MNC, dit jaar heeft ook het Ierse nationale team een verzoek ingediend om mee te mogen doen. Twee nationale teams en de sterkste teams uit midden Nederland gaan eind maart weer voor het nodige softbalspektakel zorgen. Deelnemende teams dit jaar zijn de softbalselecties van Centrals uit De Bilt, de kampioen van 2017, UVV uit Utrecht, Pirates uit Amsterdam, Quick uit Amersfoort, HCAW uit Bussum, Domstad Dodgers uit Utrecht en de Hilversum Hurricanes. Het toernooi gaat zaterdag ochtend van start en wordt zondag eind van de dag afgesloten met de uitreiking van de prijzen en de wisseltrofee.

You may also like...