Geslaagd familietoernooi met pasen!

Op maandag 2 april hebben wij voor de eerste keer het Familie Toernooi gehouden! En we zijn zo enthousiast dat we dit als nieuwe traditie gaan invoeren!

Ondanks dat het plaatsvond op Tweede Paasdag hadden we 8 team-aanmeldingen waarvan er 7 teams met kinderen meespeelde in de leeftijd van 8 tot 16! De velden liepen lekker vol met jonge en oude; ervaren en onervaren spelers die een lekker potje softbal kwamen spelen!

Ondanks de kou en af en toe wat spetters zijn er hele leuke wedstrijden gespeeld waarbij de teams aardig aan elkaar gewaagd waren! We hebben het toernooi afgesloten met twee winnaars! De Snelle Haasjes en De Geldertjes hadden beide 2 wedstrijden gewonnen en 1 (tegen elkaar) gelijk gespeeld!

Verder werd er in de pauze druk naar eieren gezocht door de kinderen tot 12 jaar en een eierestafette gehouden voor de kinderen boven de 12 jaar! We hebben de dag afgesloten met het Hurricanes kampioenschap ‘wie-kan-er-het-verste-met-een-(rauw!)-ei-overgooien-en-zorgen-dat-‘ie-nog-heel-blijft’!

Kijk voor een mooi verslag naar de foto’s hieronder! Tot volgend jaar allemaal!!
Familietoernooi 2018

You may also like...