American Football Academy komt naar Hilversum!

Ben jij tussen de 12 en 19 jaar en heb je altijd al eens American Football willen spelen? Dit is je kans, de American Football Academy, georganiseerd door de American Football Bond Nederland (AFBN), komt op zaterdag 5 mei naar de Hilversum Hurricanes! De sport bekend van bekende Netflix hitseries als Last Chance U en Blue Mountain State, zal neerstrijken op ’t Jagerspaadje in Loosdrecht bij de Hilversum Hurricanes.

De academy bestaat uit een grote groep nationale en internationale coaches die gedurende een hele dag een uitgebreide training neerzetten voor een nog grotere groep spelers. Gedurende de dag worden nieuwe spelers de basisbeginselen van de sport geleerd. Meer ervaren spelers worden begeleid om nog betere spelers te worden. Nieuwe spelers kunnen een uitrusting (helm op en shoulderpads) lenen voor die dag. Na een goede warming up volgen alle basistechnieken (gooien, vangen en tackelen). Hoeveel ervaring je hebt met de sport is hierin niet van belang, voor elke speler is er een plek op het veld.

Naast de ervaren coaches zullen er ook enkele eerste team spelers van de Hurricanes en spelers van het Nationale Jeugdteam aanwezig zijn. Zij zullen hun ervaring van het hoogste niveau van Nederland met je delen. Het is de eerste keer dat de Academy in deze vorm gehouden wordt in Hilversum en het belooft nu al een succes te worden. Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden en de lunch wordt verzorgd.

Schrijf je dus HIER in!

You may also like...