Terug van weggeweest, All American Day!


Op 27 mei vieren we dat we met trots een American Sports Club zijn! Op deze dag worden er verschillende ‘Amerikaanse’ activiteiten georganiseerd. Er zullen 2 (!!) American Football wedstrijden plaatsvinden; Hilversum Hurricanes tegen Leiden Lightning; en Amersfoort Untouchabels tegen Amsterdam Crusaders, welke spectaculair worden aangekleed!

De mannen van Heren Honkbal spelen thuis een wedstrijd tegen Quick Amersfoort en de dames van het eerste Softbalteam zullen ook iets organiseren. Helaas zijn hun wedstrijden gecanceld maar hier zal iets leuks voor in de plaats komen. De dag wordt afgesloten met een gezellige Amerikaanse BBQ!

Het wordt een super sportief en gezellig event! Ben je er ook bij? Als je ook mee wilt eten tijdens de BBQ, geeft je dan hieronder op via het contactformulier. (10,- p.p.).

Tot dan!

de ActiviteitenCommissieVul hieronder de gegevens in om je aan te melden voor de BBQ bij de All American Day 2018 op 27 mei. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Kosten 10,- euro per persoon


Naam (*)


Aantal personen (*)


Dieet wensen


E-mailadres (*)


Telefoonnummer


Voer deze code in (*):
captcha


You may also like...