Almere geeft Hilversum Hurricanes een lesje

In amper twee uur werd Hilversum Hurricanes van het veld gespeeld door de ervaren ploeg uit Almere. Hilversum Hurricanes is vanaf de eerste inning geen moment in de wedstrijd geweest en moest troosteloos toekijken hoe de ploeg uit Almere er met de winst vandoor ging.

6-5-2018 | Hilversum Hurricanes – Almere 2 – 13

Bas Rasink kende een moeizame start. Hij had weinig controle en gooide in de eerste inning al drie keer vier wijd. Maar compenseerde dit gelukkig met twee maal drie slag, zodat Almere alsnog niet tot scoren kwam. In de volgende slagbeurt wist Almere de eerste punt te noteren. Wederom vier wijd zette de eerste man op de honken. Door velders keus werden er wel de nodige nullen gemaakt, maar kon Almere toch haar eerste punt scoren. Glenn Buss antwoordde onmiddellijk met een tweepitter. Jannes Cruiming en Sandrino Budding zorgden ervoor dat hij de gelijkmaker mocht aantekenen. 1 – 1. In de derde inning ging alles mis. Harde klappen werden gevolgd door zwak veldwerk, waardoor Almere maar liefst zes punten kon scoren en uitliep naar 1 – 7.

Frits Budding nam de heuvel over maar kon het tij niet keren. Flo Protiuc was het enige lichtpuntje aan slag bij Hilversum. Hij sloeg drie uit vier en wist ook nog het tweede punt voor Hilversum te scoren. Langzaam aan liep Almere uit en stelde de overwinning veilig. Na zeven innings was het karwei geklaard en kon Hilversum de weinig gebruikte knuppels inpakken. 2 – 13.

You may also like...