Honkbal Pupillen op KNBSB Wintertraining bij Amsterdam Pirates

In de periode oktober t/m december 2012 zijn de Honkbal Pupillen op wintertraining geweest van de KNBSB. Deze werd gehouden in de zaal van Amsterdam Pirates. In totaal 6 trainingen met als onderdelen: Pitching, Catching en Hitting. De Hilversum Hurricanes waren goed vertegenwoordigd, in totaal 9 spelers.

 

Ewout, Bas, Alec, Skip, Jules (Beeball) en Roemer hebben de Pitching-clinic gevolgd. Bij de Catching-clinic waren Teun, Jonathan en Max aanwezig. Beide groepen kregen daarnaast ook nog Hitting-clinic.

 

Behalve dat de Hurricanes in grote groep aanwezig was vielen zij ook nog op door prestatie. Tijdens de laatste training zijn er MDP (Most Developed Player) awards uitgereikt op alle 3 de onderdelen. Max, Ewout en Teun hebben een MDP award ontvangen voor de onderdelen Catching, Pitching en Hitting. Kortom, een geslaagde wintertraining en we gaan een prachtig seizoen tegemoet met onze talenten!

 

Zie hier foto’s van de Hurricanes op KNBSB wintertraining.

Zie je de foto’s niet ? Klik dan hier.

You may also like...