NLdoet2013 zeer geslaagd

Op 15 en 16 maart 2013 deed Hilversum Hurricanes voor de tweede keer mee met de nationale vrijwilligersactie NLdoet van het Oranjefonds. Twee dagen lang staken trainers, spelers, jeugdspelers, ouders en anderen actief de handen uit de mouwen. Inzet was een grote onderhoudbeurt van het sportcomplex, om het klaar te maken voor de start van een nieuw seizoen honkbal, softbal en american football.
Klik hier voor een videoverslag.
Klik hier voor het fotoverslag.

Er was van alles doen: onkruid wieden, graskanten afsteken, terras aanvegen, bladeren harken, tribunes schoonspuiten en takken van het veld verwijderen, maar ook dugouts schilderen, kleedkamers schoonmaken, het clubhuis uitstoffen en de prijzenkast oppoetsen. En tussen al het klussen door werd de inwendige mens natuurlijk ook niet vergeten…

Op vrijdag kregen de Hurricanes hulp van maar liefst 45 scholieren van de Savornin Lohman en hun sportdocent Jerry van Room. Zij hebben flink aangepakt – deels zelfs in de natte sneeuw- wat aan het einde beloond werd met drinken en een zakje chips in het warme clubhuis. Er is door de vrijdagklussers zo hard gewerkt dat de zaterdagklussers de ogen uitkeken van de kleine metamorfose die had plaatsgevonden. Toch was er voor hen ook nog voldoende te doen, zodat ook zaterdag flink de handen uit de mouwen zijn gestoken.

In totaal werkten zo’n 100 vrijwilligers mee; van 6 tot 66 jaar oud, van binnen en buiten de vereniging, van een paar uurtjes tot het hele weekend, met schoonmaak, schilderwerk, groenonderhoud en catering. De organisatie is heel enthousiast over de opkomst, de inzet en het resultaat. De vereniging kan het voor het komend seizoen weer even tegenaan. Helemaal nu ook het hoofdsoftbalveld voorzien is van een nieuw drainagesysteem.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0sEAOH3jjao&feature=youtu.be

Het projectteam bedankt graag alle vrijwilligers die hielpen het klusweekend tot een onderhoudssucces èn een gezellig evenement te maken. Grote dank gaat ook uit naar het Oranjefonds, NLdoet partners Gamma en Makro, clubsponsor Intratuin Hilversum, de Savornin Lohman, SBS, Tomin en de Gemeente Hilversum. Allemaal heel hartelijk bedankt! Dankzij jullie kijkt Hilversum Hurricanes terug op een zeer geslaagde NLdoet2013!

You may also like...