Herinnert u zich Karin de Graaf nog?

In 1975 kwam Karin zich, samen met Gemma, melden bij de softbalafdeling van Hilversum, BLUF. En vanaf die tijd is ze bij ASC Hilversum gebleven. Ze begon als outfielder, maar zag in zichzelf ook wel een pitcher voor de toekomst. En als ze iets wil, heeft ze er alles voor over om haar doel te bereiken. Dus ging het matras thuis omhoog tegen de muur en werd er in haar slaapkamer druk geoefend. Maar niet alleen thuis, we gingen ook samen naar de gymzaal voor extra trainingen. Jarenlang heeft ze de verdediging geleid van dames 1. Aan slag was ze gevreesd om haar stootslagen en kromme knuppel. Samen met speelsters uit die tijd slaat ze nog steeds een balletje met dames 3 of het slowpitchteam. Maar Karin heeft zich niet alleen bezig gehouden met het spelletje, maar is een echt “clubmens”. Jarenlang is ze lid geweest van de feestcommissie en bij allerlei activiteiten kun je een beroep op haar doen. Als je bij Karin in het team speelt eet je minimaal één keer per week bij McDonalds, haar favoriete restaurant, waar ze bij uitwedstrijden graag heen gaat voor een Big Mac of andere versnapering. Meer lezen over Karin? klik dan hier.

You may also like...