Honkbal Pupillen in de race naar Ongeslagen Kampioen!

Het is al een aantal weken bekend, Honkbal Pupillen zijn nu al officieel kampioen. De competitie is nog niet eens afgelopen, maar de jongens doen het zo goed dat ze nu al kampioen zijn. Op 31 augustus, direct na de zomerstop, hebben zij hun 15e wedstrijd op rij gewonnen. Daarmee hebben ze tegen alle tegenstanders uit de poule 3 keer gewonnen. Hierdoor zijn ze niet meer van de 1e plek te verslaan!

Een mooi feit, dat zeker, maar er is nog meer te behalen dit seizoen. Alle wedstrijden zijn tot nog toe gewonnen dus zijn ze nog in de race om ongeslagen kampioen te worden. Nog 4 wedstrijden te gaan en alle 20 wedstrijden dit seizoen zijn gewonnen. Als extra motivatie om dit te behalen staat een teamuitje als beloning. De jongens willen erg graag lasergamen in het bos, dus zo gezegd, worden ze ongeslagen kampioen, dan gaan we lasergamen!

Nog 4 wedstrijden, lekker spannend, maar vol vertrouwen! Volg de uitslagen van onze Pupillen Honkbal hier!

Namens 2 trotse coaches,

Maike van Doorn & Jannes Cruiming

You may also like...