Football senioren en Frits Budding sr. genomineerd voor sportverkiezingen 2013!

De American Footballers senioren zijn door de gemeente Hilversum genomineerd voor sportploeg van het jaar 2013. Reden daarvoor is het kampioenschap van de 2e divisie van de American Football Bond Nederland (samenvatting staat hieronder). Frits Budding Sr. is genomineerd als vrijwilliger van het jaar.

 

Op 6 maart wordt in de burgerzaal in Hilversum bekend gemaakt wie zich de beste sportploeg 2013 van Hilversum mag noemen en wie zich vrijwilliger van het jaar mag noemen.. De American Footballers werden voor het laatst in 2000 sportploeg van het jaar. Wil je erbij zijn op 6 maart, stuur dan even een mailtje naar: maurice_tielen@hotmail.com Geef daarin aan met hoeveel mensen je van plan bent te komen. Wij dienen dit vooraf door te geven aan de gemeente.

 

You may also like...