lekker aan de slag in de buitenlucht

Help ons op 21 of 22 maart mee onze mooie sportvelden seizoensklaar te maken. Lekker samen klussen in de buitenlucht: schilderen, schoffelen, snoeien, schoonmaken en opruimen. Er is voor iedereen wel een passend klusje. En voor de inwendige mens wordt natuurlijk goed gezorgd. Wij klussen op vrijdag én zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, maar een paar uurtjes meehelpen kan natuurlijk ook.

Na NLdoet hopen we weer op gebruiksklare honkbal- softbal en American Football velden te kunnen spelen voor het nieuwe seizoen in april. Met een schone kantine en kleedkamers, aangeveegde terrassen, afgestoken graskanten en een gerestaureerde slagtunnel. Of dat allemaal lukt in twee dagen, dat is de vraag, maar we zijn blij met alles wat we gedaan krijgen tijdens NLdoet!

i.v.m. indeling van de klussen en inschatten voor de catering, graag aanmelden via onderstaande formulier.

Vul hieronder je gegevens - per persoon - in en wij zorgen dat de broodjes klaar staan :


Welke dagen kan je?
Vrijdag 21 maartZaterdag 22 maartallebei


Welke uren kan je?Met welk soort klus wil je helpen?EHBO-diploma?


Hieronder kan je nog een opmerking/vraag kwijt:Hoe kunnen we jou bereiken ?

Naam (*)

Email (*)

Telefoon (*)

Leeftijd (optioneel)

You may also like...