NLdoet klussers: bedankt

Het terrein van onze vereniging heeft een flinke opknap- en schoonmaakbeurt gekregen. De kantine en de kleedkamers hebben een grote schoonmaakbeurt gehad, de terrassen zijn aangeveegd, de tribunes en alle zes dug-outs zijn opgeschoond, de containers voor materiaal en gereedschap zijn uitgemest en alle sleepmatten zijn gerepareerd. Ook is er een begin gemaakt met een opknapbeurt van de slagkooi en is begonnen met het vernieuwen van het tegelwerk in een van de kleedkamers. Met een man of dertig is in slechts twee dagen een boel werk verzet. Kijk hier voor het bewijs.
En daarvan gaat iedereen de komende tijd weer veel plezier hebben. Vele handen maken echt licht werk; dat heeft ook deze NLdoet maar weer eens bewezen. Ook moeten we hier niet vergeten om het kantineteam te bedanken, dat ervoor gezorgd heeft dat het de klussers aan niets ontbrak. En tot slot bedanken we ook hier nog graag het Oranje Fonds, dat NLdoet landelijk organiseert. Zij honoreerden onze deelname ook dit jaar weer met 450 euro om klusmaterialen van te kopen. NLdoet-partners Gamma en Makro zorgden er met hun kortingsbonnen voor dat we voor het subsidiebedrag 20% meer waar voor ons geld konden krijgen. Dus: Oranje Fonds, Gamma, Makro maar vooral klussers (van binnen én buiten de vereniging): heel veel dank voor jullie inzet en graag tot volgend jaar!!

You may also like...