jeugdclinic door hoofdklassespelers

Vijf hoofdklassespelers die vroeger bij de Hilversum Hurricanes gespeeld hebben, komen op zondag 12 oktober 2014 onze honkbaljeugd een jeugdclinic geven. Dit is natuurlijk ontzettend gaaf en leerzaam! Misschien speel jij over xx jaar ook wel in de hoofdklasse. De onderdelen slaan, infield, outfield, pitchen en catchen worden allemaal behandeld. De warming-up begint om 10 uur. Ieder onderdeel duurt ongeveer een uur. Er is een gezamenlijke lunch met pannenkoeken. De teams die ‘s ochtends een wedstrijd spelen, kunnen na de lunch aansluiten bij de clinic. Naar verwachting is de clinic om 16 uur afgelopen. Afhankelijk van het weer zullen we gaan sliden. Denk dus aan droge kleding en natuurlijk papier en pen voor een handtekening van deze helden :-)

afb clinic

You may also like...