MVP jeugd

Vrijdagavond 28 november is het weer zover: van ieder team wordt de MVP (most valuable player / meest waardevolle speler) gekozen.

De avond start om 18.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Voor de beeballers is het om 21.00 uur afgelopen (en eventueel voor de pupillen, als 22.00 te laat is). Ouders die de uitreiking willen zien: we beginnen rond 19.30 uur met de uitreiking. Naast het eten en de uitreiking gaan we twee leuke spellen doen, maar hierover meer op de 28e.

Zoals ieder jaar ook nu weer de vraag aan de ouders/kinderen om iets te eten te maken (voor ongeveer 6 personen). Er is dit jaar als categorieën voor verschillende landen gekozen. Is jouw team ingedeeld bij het land Spanje? Probeer dan iets typisch Spaans te maken. Voor degene die zich willen verkleden; het land van jouw team is ook de dresscode.

MVP 2014

You may also like...