Rommelmarkt zaterdag 14 maart

Zaterdag 14 maart organiseert ASC Hilversum Hurricanes weer een gezellige ROMMELMARKT. Van 10.00 – 16.00 uur ben je welkom om te neuzen tussen de boeken, kleding, servies, spelletjes, knuffelbeesten, noem maar op. De opbrengst komt geheel ten goede aan de vereniging (reparatie screens en slagkooi ), dus laat je geld maar rollen!

De spulletjes zijn aantrekkelijk geprijsd en de toegang is gratis! Heeft u tijdens het snuffelen trek in een drankje of hapje, de bar is natuurlijk gewoon open voor een overheerlijk bakkie koffie, een lekker broodje, tosti of koppie soep.

flyer rommelmarkt

Heb je geen ruimte voor nieuwe spullen, maar wil je juist oude spullen kwijt? Dat kan ook! Kom ze dan vrijdagavond 13 maart brengen, dan kun je mooi nog even helpen met spullen van de kleedkamers naar de kantine sjouwen. Alleen helpen met sjouwen mag natuurlijk ook. Wil je de spullen eerder kwijt, dan bestaat ook de mogelijkheid om ze te stallen in het EHBO hok (bij de kleedkamers) op trainingsdagen of klaverjasavonden als de kantine open is. En ben je niet in de gelegenheid om de spullen af te geven, dan komen we ze graag bij je ophalen. Een mailtje naar rommelmarkt@hurricanes.nl  is genoeg.

Als lid of supporter van onze vereniging kun je zelf ook een plek reserveren om vanuit je kofferbak spullen te verkopen. Voor slechts € 10,00 mag je een mooie plek uitzoeken om zelf gemaakte spullen of oude meuk te verkopen. Spreid je kleedje of klap je campingtafeltje uit en verkopen maar! Na afloop wel al je spullen weer mee naar huis nemen!

You may also like...