In memoriam

Ina de Boer

Ina de Boer

Op vrijdag 1 april 2016 is Ina de Boer op 73 jarige leeftijd overleden.

Ina was al jaren lid van onze klaverjasclub en natuurlijk ook de echtgenote van oud-speler Rob de Boer en moeder van oud- American footballer Rob de Boer jr. Tijdens het afgelopen klaverjasseizoen kreeg Ina het vreselijke nieuws te horen dat ze aan leverkanker leed. Dit weerhield haar niet, om samen met haar maatje Rob, toch nog een kaartje te leggen in onze kantine. Ze wisselde in het verleden nog weleens van maatje, maar de laatste jaren kaartte ze met haar eigen hartenboer. De “bokkenflotser” en zij waren een geducht koppel en zijn dan ook al meerdere malen terecht kampioen geworden. Ze hebben samen een indrukwekkende klaverjas carrière achter de rug en hebben daarom dan ook de oeuvreprijs gewonnen dit seizoen. Een soort Nobelprijs, die wordt uitgereikt om de allergrootste klaverjaslegendes uit de Hurricanes geschiedenis te eren.

Halverwege het seizoen moest ze echter definitief afhaken. Ondanks het feit dat ze nog probeerde om haar laatste troeven uit te spelen kon ze dit potje helaas niet winnen. Naast het klaverjassen was Ina dol op haar kinderen en kleinkinderen.  Ze nam ze jaren achtereen mee naar de Sinterklaasfeesten op de club en genoot dan volop. Als Rob naar het honkballen was, zat Ina langs de waterkant te vissen of scheurde ze met haar brommertje door Hilversum op weg naar een of andere vlooienmarkt waar ze dan naar hartenlust kon scheumen. Ina droeg haar hart op de tong, maar het was een klein hartje, en van goud. Wij wensen Rob en de familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

De uitvaart vindt plaats op donderdag 7 april om 10.00 uur in crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 te Bilthoven

You may also like...