Stichting Specsavers Steunt – Opknappen slagtunnel

Steun een doel met uw nieuwe bril of hoortoestel
Dankzij onze Stichting kunnen we lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. Onze stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Wij willen onze klanten graag betrekken bij de gekozen doelen per winkel. Dit gaat als volgt: bij aankoop van een bril of hoortoestel krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u doneren in een van de twee spaarboxen die op de toonbank staan. Hiermee steunt u één van de twee doelen, het lokale of het landelijke doel. Het muntje vertegenwoordigt een deel van de waarde van uw aankoop.

Dit jaar is Hilversum Hurricanes aangemeld als 1 van de lokale doelen. In totaal zijn er 4 lokale doelen waarbij er uiteindelijk 1 doel tot het lokale doel van Hilversum ‘uitgeroepen’ wordt. Hoe word je nummer 1, heel simpel… à door de meeste stemmen te krijgen J!!

Klik hier om je stem uit te brengen. Je mag 1x per 24 uur per email adres je stem uitbrengen. Vergeet niet de eerste keer je stem via de mail die je ontvangt te bevestigen. Stemmen kan tot en met 12 december (16.00 uur).

You may also like...