Heren 1 genomineerd als sportploeg van het jaar 2016!


Het 1e honkbalteam van Hilversum Hurricanes is afgelopen seizoen na lange tijd kampioen geworden en gepromoveerd naar de tweede klasse. Vanwege deze bijzondere prestatie is het honkbalteam aangemeld als “Hilversumse sportploeg van het jaar 2016”. Ook de jury is van mening dat het kampioenschap een geweldige prestatie is en heeft het honkbalteam geselecteerd voor de nominatie “sportploeg van het jaar 2016”!

Op donderdag 9 maart 2017 vindt om 19.30 uur de Hilversumse sportverkiezing 2016 plaats in de Burgerzaal van het Raadhuis. Naast de bekendmaking van de Hilversumse sportman/sportvrouw en sportploeg van het jaar zal de jury ook aangeven wie zich de meest talentvolle sportploeg, sporttalent, special sporter en sportvrijwilliger van 2016 mogen noemen. Wil je de sportverkiezing bijwonen meld je dan aan bij Jeffrey Vreeken.

You may also like...