Scheidsrechters cursus jeugd

 

Het was een groot succes! De scheidsrechters cursus Honkbal/Softbal die afgelopen zondag werd gegeven voor alle honkbal/softbal jeugdleden. Deze cursus is voornamelijk georganiseerd door Marjanne Middelink. Er zijn in totaal 3 bond scheidsrechters gevraagd om deze cursus te geven (Ed Meiners , Yme van der Lugt & Roy van der Wateringen). De jeugdleden zijn eerst in de kantine van 09:30 uur tot 12:30 uur de theorie gaan leren van het scheidsrechteren. Hierna werd er lunch geserveerd op de club en konden de jeugdleden genieten van een bolletje met kaas of vlees. Hierna om 13:30 moest iedereen in de zaal van het A. Roland Holst college zich melden voor het praktische gedeelte van de scheidsrechters cursus. Na 2 uur en 15 minuten van hard werken en ploegen hebben dan ook gelukkig alle jeugdleden die bij de theorie en de praktijk aanwezig waren, hun ‘umpire 2’ diploma gehaald en mogen nu dan ook officieel scheidsen bij wedstrijden.

You may also like...