Route / adres

Hilversum Hurricanes, ‘t Jagerspaadje 32, 1231 KJ Loosdrecht, tel.: 035 5826100

Routebeschrijving
 
Vanuit het oosten van het land
Vanuit de richting Utrecht of Amersfoort neemt u de A27. Als u de afslag 33
Hilversum Arena neemt komt u bij verkeerslichten waar u linksaf slaat.
U rijdt nu op de Diependaalselaan. Na ongeveer 2 km komt u bij een grote rotonde. Hier gaat u linksaf richting Loosdrecht, dit is de Loosdrechtseweg. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf richting sportpark Hilversum, dit is de Raaweg. U neemt meteen de eerste weg links. Dit is ‘t Jagerspaadje. Het Jagerspaadje gaat op een gegeven moment met een scherpe bocht naar rechts. U krijgt dan een lange rechte weg die u helemaal uitrijdt. Aan het einde is een grote parkeerplaats. U kunt hier uw auto parkeren. De ingang van de sportvelden is links in de hoek van de parkeerplaats.
 
Vanuit het westen van het land
Vanuit richting Amsterdam of Utrecht neemt u de A2. Bij Vinkeveen neemt u de afslag richting Hilversum. Als u de bebouwde kom van Hilversum in rijdt, krijgt u een splitsing/rotonde. U houdt hier rechts aan. Dit is de Diependaalselaan. Bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf richting Loosdrecht, dit is de Loosdrechtseweg .
Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf richting sportpark Hilversum, dit is de Raaweg. U neemt meteen de eerste weg links. Dit is ‘t Jagerspaadje. Het Jagerspaadje gaat op een gegeven moment met een scherpe bocht naar rechts. U krijgt dan een lange rechte weg die u helemaal uitrijdt. Aan het einde is een grote parkeerplaats. U kunt hier uw auto parkeren. De ingang van de sportvelden is links in de hoek van de parkeerplaats.