Wie zorgt hier allemaal voor?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden kijken we even naar de activiteiten op zich:
 
– De wintertraining wordt voorbereid en uitgevoerd door de coaches en Jeugdcommissie. De voorbereiding zit ‘m in het zorgen voor coach voor elk team, het indelen van de teams en het inplannen van de teams in de zalen. 
 
– De oefenwedstrijden worden geregeld door het wedstrijdsecretariaat, in overleg en samenwerking met de coaches en begeleiders. De coaches dragen zorg voor het regelen van de zaken rondom de wedstrijden zoals communicatie naar spelers/speelsters en het eventueel inplannen van rijders voor de uitwedstrijden. 
 
– De competitiewedstrijden worden ingepland door de bond (KNBSB) en vervolgens kijkt onze wedstrijdsecretaris goed na of alles wel past op de velden. Pas als alles klopt, geeft hij de wedstrijden door aan de coaches en begeleiders van de verschillende teams zodat zij een planning kunnen maken. 
 
– Ouders zorgen voor het vervoer bij de uitwedstrijden op aangeven van de begeleider van de teams. Deze laatste kan ook aanwezig zijn bij wedstrijden om te ‘scoren’ (bijhouden van resultaten). 
 
Aan het eind van het seizoen volgt dan de evaluatie van het seizoen en wordt er weer voorbereid voor het volgende seizoen zodat iedereen in november weer aan de slag kan.
 
 
Dit wil je misschien ook wel lezen:
Een seizoen honk-/softbal
Contributie
Kortingsregelingen
Wat heb je nodig en waar koop je dat?
Wat mag je van ons verwachten?
Wat verwachten we van jou?
Vrijwilligers
Donateurs