Geslaagd Slowpitch 2018!

Op 14 juli 2018 was het tijd voor hét event van de club: Slowpitch 2018! Een event waar wij als activiteitencommissie altijd ontzettend naar uitkijken en met heel veel plezier organiseren!

Omdat het Slowpitch event in 2017 letterlijk in het water viel hebben we dit jaar besloten om het in juli te proberen, dat was een goede keuze! Ondanks dat het thema is blijven staan: Oktoberfest was het een zonovergoten dag geworden!

14 teams; 25 wedstrijden; DJ; heerlijk eten en de ontzettend goede sfeer hebben gezorgd voor een record opkomst en resultaat voor de club!

Zoals ieder jaar gaat het team met de meest gewonnen wedstrijden naar huis met de beker en het team dat het best gekleed is met de originaliteitsprijs!

Voor beide was het spannend en wel tussen dezelfde teams:

Keptain (van Cafe Vue Grandige) en Pink Pretzels (combi team van AF en D1) hadden beide net zoveel wedstrijden op hun naam staan maar op binnengekomen spelers gingen de Pink Pretzels er toch met de beker vandoor!

Qua aankleding hadden beide teams ook ontzettend hun best gedaan waardoor deze prijs lastig te verdelen was! Echter heeft de jury besloten dat de heren in dirndls van Keptain de doorslag hebben gegeven!
Beide gefeliciteerd!

Na een mooie speech en dankwoord van onze voorzitter is het feestje nog gezelig doorgegaan! Wij kijken terug op een zeer gezellig en succesvol Slowpitch!

Bedankt en tot volgend jaar!
Activiteitencommissie ASC Hurricanes.

You may also like...