Geslaagde ALV + verandering in het bestuur

  • ALV2018_1
  • ALV2018_2
  • ALV2018_3
  • ALV2018_4

Afgelopen vrijdagavond 23 februari hebben we een mooie ALV gehad waarin we, naast twee grote onderwerpen als de nieuwe privacy wetgeving AVG en het Sport Investeringsfonds, ook een grote verandering in het bestuur is voorgesteld en is goedgekeurd door de leden.

We hebben een nieuwe voorzitter: Tim Beuckens, Addie Braakman blijft in het bestuur voor AF. Anneke Groeneveld is afgetreden en wordt voor de jeugd in het bestuur vervangen door Marjanne Middelink. Nathalie van der Weijden neemt de plek in van secretaris. Rosanne Kamer en Jannes Cruiming zijn nieuwe leden op de plekken van Softbal en Honkbal. Frits Budding en Inez Calis blijven in het bestuur als algemeen lid voor onderhoud en activiteiten. Jeffrey Vreeken en Sandrino Budding blijven op hun huidige positie als algemeen lid sponsoring en penningmeester. We hopen met dit nieuwe jongere bestuur de komende jaren een paar mooie slagen te maken! Anneke bedankt!

Ps. Als je er niet bij kon zijn en de stukken alsnog wilt inzien stuur dan even een bericht naar secretaris@hurricanes.nl. Nathalie zorgt dan dat je de stukken toegestuurd krijgt.

You may also like...