Hilversum Hurricanes maakt korte metten met Bedrocks


In de verre uitwedstrijd tegen Bedrocks heeft Hilversum Hurricanes een eenvoudige overwinning behaald op het laaggeplaatste team uit Emmen. In zeven innings werd het 1 – 16 voor de gasten.

17-6-2018 | Bedrocks – Hilversum Hurricanes 1-16

Hilversum gaf in de eerste inning al gelijk aan waarvoor het gekomen was. Het puntenaantal opschroeven en korte metten maken met deze tegenstander. Voordat de ploeg uit Emmen alles op orde had was het al 0 – 4 in het voordeel van Hurricanes. Amato Budding leidde vandaag de verdediging en deed dit uitstekend. Hij hield de slagploeg van Bedrocks vier innings lang op de nul en mocht toen zijn plek afstaan aan broer Frits die het karwei mocht afmaken.

Meestal treed er een bepaalde gemakzucht over de ploeg van Hurricanes bij een snelle voorsprong, maar vandaag was dat gelukkig niet het geval. Ze pakte goed door dit keer en liep in de tweede inning al uit naar 0 – 7. De meeste punten werden gescoord in de vierde slagbeurt. Bedrocks hield het toen al voor gezien en wisselde fouten af met verkeerde keuzes en mooie honkslagen van Hurricanes. 0 – 12. In de zevende en laatste slagbeurt wilde Oscar Johnstone nog even de kers op de taart plaatsen door een homerun in the park te slaan. Op zijn verre klap deed de linksvelder van Bedrocks een uiterste poging en blesseerde zich hierbij. Oscar werd staande gehouden op het derde honk om de linksvelder eerst weer even op adem te laten komen. Op die ene tegenpunt na hield Hilversum Hurricanes de verdediging goed gesloten en ging dik verdiend met de overwinning huiswaarts.

Werpcijfers:
Hilversum 9 – 2 – 6
Bedrocks 4 – 3 – 18

You may also like...