KLAVERJASCOMPETITIE 2018 – 2019

Na afloop van het honk- en softbalseizoen wordt er al meer dan 30 jaar een klaverjascompetitie gespeeld. Gezelligheid staat voorop en daarom spelen we met vaste koppels. Je mag dus je eigen maatje meenemen! De laatste jaren is het aantal koppels ongeveer gehalveerd. En het einde van de klaverjasavonden leek nabij. Dat mocht natuurlijk niet gebeuren, daarom hebben we voor het komende kaartseizoen voor een andere opzet gekozen. In plaats van 10 avonden is er komend seizoen een keer per maand een kaartavond, dat komt neer op 5 kaartavonden met een afsluitende “feestavond” met prijsuitreiking.
De klaverjascompetitie duurt tot half maart, want dan begint het nieuwe seizoen. Voor slechts € 15,= per persoon kunt u 5 zaterdagavonden gezellig meedoen. Kun je een keer niet aanwezig zijn, geen punt! Stuur een invaller of wij regelen iets voor u.
Elke kaartavond wordt er gestreden om een fles wijn. Aan het eind van de competitie worden de scores bij elkaar opgeteld en verdient het winnende koppel eeuwige roem en een geldprijs. Deze prijzen worden op een speciale feestavond uitgereikt.

Sfeer
Onze vaste DJ zorgt met wekelijks verse muziek van de jaren 50 tot heden voor een ouderwets gezellige sfeer. En als de oer-Hollandse stukjes kaas en leverworst langs komen kan uw avond niet meer kapot. U wordt bovendien aan tafel bediend.

Loterij
Heeft u geen geluk met kaarten, dan kunt u uw geluk proberen in de loterij met elke kaartavond “weergaloze” prijzen. De hoofdprijs is een “vurrukkulukke” vleesschotel.

Data
De klaverjasavonden zijn vastgesteld op onderstaande avonden:
Zaterdag 10 november
Zaterdag 8 december
Zaterdag 12 januari 2019
Zaterdag 9 februari
Zaterdag 9 maart
Zaterdag 16 maart LAATSTE AVOND – FEEST

Zin om gezellig mee te klaverjassen?
Geef je dan op bij Karin de Graaf of Erik Ultee

Bellen mag natuurlijk ook: 035 6856120 of 035 6213175
Geen geschikte maat? U kunt zich ook individueel opgeven! Misschien hebben wij wel een maat voor u.

NB. De nieuwe opzet heeft al een aantal nieuwe koppels opgeleverd. Momenteel doen er al 16 koppels mee aan de nieuwe klaverjascompetitie. Maar we hebben nog ruimte voor extra koppels.

You may also like...