Inschrijven bij de Hurricanes

Home » Lid worden » Inschrijven bij de Hurricanes

Wat leuk dat jij lid wilt worden bij de Hurricanes! Wil jij eerst meer informatie over de vereniging, de sporten die wij aanbieden of de mogelijkheden voor een proeftraining? Kijk dan eerst bij lid worden.

Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen schrijf je je officieel in bij ASC Hilversum Hurricanes en de sportbond die verbonden is aan de sport(en) die jij gaat beoefenen. Na inschrijven ontvang jij een bevestiging van jouw ingevulde antwoorden en een welkomstmail met handige tips en Hurricaneskennis op het eerst opgegeven mailadres. Wanneer jouw inschrijving bij de bond voltooid is, ontvang jij wederom een bevestiging in jouw mailbox. Vanaf dan ben je officieel ingeschreven! Heb je een van deze mails niet ontvangen? Neem dan contact op met info@hurricanes.nl.

Contributiebetaling

Wij innen de contributie via ClubCollect. ClubCollect stuurt jou betaalverzoeken namens de vereniging per e-mail en SMS. Hierom delen wij naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres met deze partij. De verwerking van deze persoonsgegevens gaat conform de vereisten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De contributiebedragen vind je bij Lid worden en Voor leden. Voor vragen over de contributie(inning) kun jij altijd terecht bij de penningmeester.

Schrijf je in!

Het lidmaatschap bij ASC Hilversum Hurricanes ga je aan voor minimaal een seizoen. Wanneer jij voor 28 februari het lidmaatschap niet opzegt via de website, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met een seizoen. Wanneer jij het lidmaatschap in de loop van het seizoen beëindigd, blijf jij de contributie voor het hele seizoen verschuldigd.

Aan het lidmaatschap bij ASC Hilversum Hurricanes zitten een aantal teamverplichtingen vast, zoals rijden naar uitwedstrijden, het draaien van kantinediensten en het scheidsen bij andere teams. Zijn er (medische) bijzonderheden waarvan wij op de hoogte dienen te zijn? Communiceer dit dan zelf met de coach!

ASC Hilversum Hurricanes gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dit doen is te lezen in onze privacyverklaring.

  Persoonsgegevens

  Mijn geslacht is (In verband met het ledenverwerkingssysteem bij de sportbonden dienen wij dit te vragen.): ManVrouw

  Clubgegevens

  Ik train op dit moment mee met

  Ik meld mij aan voor het lidmaatschap:

  Ik meld mij aan voor de sport(en):

  Op de volgende gebieden kunnen wij extra vrijwilligers gebruiken om onze vereniging draaiende te houden. Welk vrijwilligerswerk zou jij of jouw familie willen doen: Activiteiten (organisatie, uitvoering)Teams (trainen, coachen, hulp bij teams)Sponsoring (fondsen, werving, acties)Onderhoud (terreinbeheer, klusdagen)PR (communcatie, promotie, ledenwerving)Kantine (hulp bij evenementen, schoonmaak)

  Privacygegevens

  Ben jij nog geen 16 jaar? Dan willen wij graag weten of wij beeldmateriaal van jou mogen maken en gebruiken en of wij jouw voornaam mogen vermelden in bijvoorbeeld wedstrijdverslagen.

  Voor het goed functioneren van onze vereniging informeren wij jou graag over de vereniging, sportactiviteiten en dergelijke. Dit doen wij voornamelijk via onze eigen website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Verslagen van wedstrijden en activiteiten willen wij daar waar mogelijk ondersteunen met foto’s en/of filmpjes.

  Met dit formulier vragen wij ouders toestemming om, mocht het voorkomen, beeldmateriaal van hun kind hiervoor te gebruiken. De toestemming geldt alleen voor de hieronder aangevinkte redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging opnieuw om toestemming. Jij mag jouw toestemming op elk moment intrekken.

  geeft toestemming aan ASC Hilversum Hurricanes om gegevens te verwerken van

  Ik geef toestemming om beeldmateriaal van mijn kind te gebruiken op de website van de verenigingin de nieuwsbrieven van de verenigingop social media van de verenigingin krantenartikelen over de verenigingin de kantine in fotolijsten.
  Door geen van bovenstaande opties aan te vinken geef je geen toestemming om beeldmateriaal van jouw kind te gebruiken

  .

  Afronding

  ASC Hilversum Hurricanes gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dit doen is te lezen in onze privacyverklaring.