Proeftrainen bij de Hurricanes

Home » Lid worden » Proeftrainen bij de Hurricanes

Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in (een van) onze sporten! Je mag drie keer geheel vrijblijvend meetrainen voor je beslist of je lid wordt. Bij lid worden vind je al veel informatie die jou een eerste indruk geven of kijk alvast naar de trainingstijden in de blauwe kolom om te zien wanneer jij mogelijk mee kan trainen. Kan je daar niet op wachten? Kom dan eens een wedstrijd kijken!

Voor een proeftraining heb je alleen sportkleding en bij voorkeur schoenen met noppen nodig. Honk-, soft- en beeball traint in de winter in de zaal en dan draag je natuurlijk zaalschoenen. Voor alle sport gerelateerde materialen zorgen wij (zoals shoulderpads en helm bij american football en knuppel en handschoen bij honk- en softbal). Denk je ook aan je eigen water?

Kom proeftrainen!

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op! Na verzending van het formulier ontvang je een ontvangstbevestiging in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met info@hurricanes.nl.    Bij welke sport(en) wil je proeftrainen?
    HonkbalSoftbalBeeballG-honkbalAmerican FootballFlag Football