Commissies

Home » Voor leden » Commissies

De Hilversum Hurricanes kan niet bestaan zonder de inzet van onze vrijwilligers. Er zijn een hoop mensen achter de schermen betrokken, want vrijwilligerswerk blijft de basis voor het goed functioneren van een vereniging. Lees meer over onze vrijwilligersmogelijkheden bij voor leden.

Binnen onze vereniging wordt het bestuur bijgestaan door meerdere commissies die een specifiek onderdeel van de vereniging draaiende houden. Wat deze commissies precies doen, staat hieronder kort en bondig uitgelegd. Wil je daarna nog meer weten over een commissie? Neem dan vooral contact op met de commissie via het vermelde e-mailadres. Wij kunnen altijd nieuwe commissieleden gebruiken! Binnen de huidige vereniging kennen wij de volgende commissies:

PR-commissie

Het beheren en bijhouden van de website, nieuwsbrief en social media. Als commissie zijn zij verantwoordelijk voor het delen van informatie via de communicatiekanalen. Veel van deze informatie wordt door teams en andere commissies aangeleverd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaetano Budding via redactie@hurricanes.nl.

Senioren en Jeugd Activiteitencommissie

Het coördineren en organiseren van evenementen en toernooien voor leden en niet leden. Zij organiseren jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Nieuwjaarsborrel, Familietoernooi, Slowpitch en de MVP-avond, maar ook zijn er voldoende kansen om nieuwe evenementen op te zetten. Voor meer informatie over de jeugd activiteitencommissie kan je contact opnemen met Anneke Groeneveld via jeugdactiviteiten@hurricanes.nl. Voor meer informatie over de senioren activiteitencommissie kun je contact opnemen met Dennis de Wit via activiteiten@hurricanes.nl

Kantinecommissie

Zij zorgen ervoor dat de kantine eigenlijk altijd open is, dat er altijd voldoende op voorraad is en dat er ingewerkte barvrijwilligers zijn bij wedstrijden, evenementen en feesten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Louise Budding via kantine@hurricanes.nl.

Sponsorcommissie

Als commissie zorgen zij voor sponsorwerving en het onderhouden van bestaande sponsorrelaties, zoals het behouden van een win-winsituatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandrino Budding via sponsoring@hurricanes.nl.

Onderhoudscommissie

Onze onderhoudsploeg zorgt er gezamenlijk voor dat het complex en de kantine het hele seizoen er mooi bij ligt. De gemeente zorgt voor het veldonderhoud, maar de andere allerhande klussen pakken zij op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie van der Weiden via secretaris@hurricanes.nl.