Zet je in voor de Hurricanes!


Home » Voor leden » Zet je in voor de Hurricanes!

Wat fijn dat je je in wil zetten voor onze vereniging! Of je nou structureel of incidenteel een taak wil uitvoeren, alles kan! Bij voor leden lees je al wat andere betrokken leden doen en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op! Na verzending van het formulier krijg je een ontvangstbevestiging in je mailbox. Heb je deze niet gekregen? Neem dan contact op met info@hurricanes.nl.



    Hoe ben je aangesloten bij de Hurricanes?
    Ik speel zelf in ...Mijn kind speelt in ...Mijn partner speelt in ...Ik kom wel eens kijken bij ...Ik ben niet-spelendlidIk heb nog geen connectie met de Hurricanes

    Wij kijken graag samen met jou wat jij wil of kan doen.

    Op de vereniging komen verschillende expertises van pas bij 'ad hoc'-klussen (denk hierbij aan verstopte leidingen, reparaties aan gebouwen of machines of organisatorische taken) en bij grotere projecten (zoals een nieuw clubgebouw, sponsoring, AVG-wetgeving). Het vinden en inhuren van deze expertises kost ons veel geld en moeite. Door inzicht te hebben in de verschillende beroepen hebben wij als vereniging de mogelijkheid om advies te vragen aan en mogelijk werk uit te zetten bij leden, hun ouders en hun partners.

    De vereniging mag ook contact met mij opnemen als er hulp nodig is bij: Activiteiten (organisatie, uitvoering);Teams (trainen, coachen, hulp bij teams);Sponsoring (fondsen, werving, acties);Onderhoud (terreinbeheer, klussen, poetsen);PR (communicatie, promotie, ledenwerving);Kantine (bardienst bij evenementen, schoonmaak);Officials (Scheidsrechter, scorer);Losse 'ad-hoc' projecten