Sponsoring

De Hurricanes kan, net als elke andere vereniging, niet zonder sponsoren. We hebben voor elk sponsorbudget een passende oplossing, van een eenmalige kleine bijdrage tot een langdurige verbintenis. Waar het ene bedrijf kiest voor een financiële ondersteuning, kiest een ander bedrijf voor sponsoring in natura. Denk aan sportmaterialen, bouwmaterialen, kleding of arbeid. Het leuke van sponsoring is dat niet alleen de vereniging er beter van wordt, de kosten voor het bedrijf zijn ook nog eens aftrekbaar van de belasting!

Er zijn tal van mogelijkheden om onze vereniging op club- of teamniveau bij te staan. Dit is niet alleen zichtbaar op de begroting, maar dit is voornamelijk zichtbaar langs de velden middels prachtige sponsordoeken en de prachtige kleding die diverse team via hun teamsponsors hebben gekregen.

Zo bieden wij sponsordoeken langs de velden en de toegangspaden van respectievelijk 6 x 1,4 meter en 3 x 0,7 meter. Ook is het mogelijk om een banner met jouw logo op de homepage van de website te laten plaatsen.

Heb je interesse in het sponsoren van onze mooie club, neem dan contact met ons op! Onder het genot van een gesponsord kopje koffie bespreken wij dan de diverse mogelijkheden!

De sponsorcommissie
sponsoring@hurricanes.nl

Bekijk ons sponsoroverzicht

Onze sponsoren