American Football

American football is een full-contact sport die je vanaf 14 jaar kan spelen. Tot 14 jaar speel je flag football (non-contact). American (flag) football is een sport voor jong en oud, groot en klein. Iedereen werkt in het veld samen en daar hebben we zowel lichte jongens als zware jongens voor nodig. Voor iedereen is er een geschikte positie binnen american football. Hou je van een fysieke uitdaging en wil je de ultieme teamsport een keer ervaren? Geef je dan op voor een proeftraining.


AMERICAN FOOTBALL SPELEN BIJ DE HURRICANES


Wij hebben de ambitie om een volledige jeugdafdeling op te zetten, zodat wij iedereen een plek kunnen bieden bij onze mooie sport. Binnen de verschillende teams is er plaats voor iedereen. Ervaring met de sport is niet nodig. Ervaren coaches begeleiden je intensief, zodat je zo snel mogelijk een belangrijke schakel voor het team wordt. Binnen drie trainingen kun je ervaren welke positie het beste bij je past. Wil je meer informatie, lees dan verder bij lid worden. Hopelijk zien we je snel op het veld!

AF Senioren


Wij spelen 11 vs 11, komen uit in de eredivisie van de American Football Bond Nederland (AFBN) en spelen internationale wedstrijden en toernooien. In 2018 werden wij landskampioen! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe spelers, met of zonder ervaring.

Coachingstaff

Headcoach – Markus Zielke
Offensive coördinator – Markus Zielke
Defensive coördinator – Edwin Braakman
Running backs – Tim Hakvoort
Defensive backs – Wesley Filby
Teammanager – Cheyenne Ketelaar


AMERICAN FOOTBALLNIEUWS