American Football

Wil jij American football spelen bij de Hurricanes?

American football is een full-contact sport wat vanaf 14 jaar gespeeld kan worden. Tot 14 jaar wordt er flag football (non-contact) gespeeld. American football is een sport voor jong en oud, groot en klein. Iedereen werkt in het veld samen en daar hebben we zowel lichte jongens als zware jongens voor nodig. Voor iedereen is er een geschikte positie binnen american football. Wij hebben de ambitie om op korte termijn een volledige jeugdafdeling op te zetten. Op die manier kunnen wij iedereen een plek bieden bij onze mooie sport.

Hou je van een fysieke uitdaging en wil je de ultieme teamsport een keer ervaren? Geef je dan op voor een proeftraining. Binnen de verschillende teams is er plaats voor iedereen. Ervaring met de sport is niet nodig. Ervaren coaches begeleiden je intensief, zodat je zo snel mogelijk een belangrijke schakel voor het team wordt. Binnen drie trainingen kun je ervaren welke positie het beste bij je past. Wil je meer informatie, lees dan verder bij lid worden. Hopelijk zien we je snel op het veld!

AF Senioren

Wij spelen 11 vs 11, komen uit in de eredivisie van de American Football Bond Nederland en spelen internationale wedstrijden en toernooien. In 2018 werden wij landskampioen! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe spelers, met of zonder ervaring.

Coachingstaff

Headcoach – Markus Zielke
Offensive coördinator – Markus Zielke
Defensive coördinator – Edwin Braakman
Running backs – Tim Hakvoort
Defensive backs – Wesley Filby
Teammanager – Cheyenne Ketelaar

AF Junioren

Het Juniorenteam (16 t/m 18) speelt 5 vs 5 full contact. Op het moment beschikken wij over een klein groepje fanatiekelingen, maar uitbreiding is zeer welkom! Ervaring met american football is niet nodig. Ervaren coaches zullen je de sport leren en uiteraard kun je 3 keer gratis meetrainen!

Coachingstaff

Headcoach – Frank Visser
Teammanager – Maurice Tielen

American football posts