Voor leden

Vrijwilligers

De Hilversum Hurricanes kan niet bestaan zonder de inzet van onze vrijwilligers. Er zijn een hoop mensen achter de schermen betrokken, want vrijwilligerswerk blijft de basis voor het goed functioneren van een vereniging. Elk jaar is er weer meer werk dan dat er vrijwilligers zijn. Wij zoeken dan ook voortdurend nieuwe vrijwilligers. Hierom doen wij een beroep op iedereen die een bijdrage kan leveren aan het functioneren van de vereniging. Dat geldt niet alleen voor leden,  maar ook voor ouders van jeugdleden en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Vrijwilliger zijn bij de Hurricanes is superleuk en verhoogd de betrokkenheid bij de vereniging, waar jijzelf of jouw kind graag komt! Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt en of je veel of weinig tijd hebt, er is voor ieder wat wils. Onze visie is om zoveel mogelijk taakgericht te werken, dus niet een ouder met enorm veel zaken overbelasten. Beter één taak goed uitvoeren dan veel taken slechter. Juist met het taakgericht werken blijven we gezond.

Wat kan ik doen voor de club?

Om de basis van onze vereniging gezond te houden kunnen wij veel hulp en zeker ook jouw hulp gebruiken! Wij kijken graag samen met jou wat jij graag wil/kan doen. Binnen onze vereniging kun je vast en incidenteel vrijwilligerswerk doen. Bij incidenteel vrijwilligerswerk kun je denken aan bardiensten bij evenementen, als fotograaf wedstrijden vastleggen of een eigen voorstel. Zie jij kansen om jouw beroepskennis handig in te zetten in onze vereniging? Laat dat dan vooral weten!

Wil je jezelf wat structureler inzetten, dan kan dat bijvoorbeeld als commissielid, coach of scheidsrechter! Onder Teambegeleider lees je meer over de verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor een team. Onder Official lees je meer over scorer of scheidsrechter worden en bij Commissielid lees je meer over de verschillende commissies waar jij je bij aan kan sluiten. Heb jij interesse? Laat dat dan vooral weten door te mailen naar bijgevoegd e-mailadres!

Vacatures

In de blauwe balk staan de vacatures zichtbaar van vrijwilligersfuncties die wij zo snel als mogelijk weer willen invullen. Zie jij kansen om hier invulling aan te geven? Laat dat dan vooral weten via de bijgevoegde e-mailadressen onderaan de pagina!

Contributie

Voor de hoogte van de contributie is de leeftijd bepalend en niet het team waarin je speelt (met uitzondering van de Beeball en de Peewees). Uitgangspunt is daarbij de leeftijd die het lid aan het eind van het kalenderjaar heeft bereikt. Voor inning van de contributie maakt de vereniging gebruik van ClubCollect. Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met onze penningmeester. Voor nieuwe leden geldt de instapcontributie. Voor alle leden die al langer dan een seizoen bij ons lid zijn, gelden de onderstaande bedragen.

*Enkel lid bij een van beide sportbonden.
**Dubbel lid bij een van beide sportbonden (bijvoorbeeld softbal- én honkbal).
***Enkel lid bij beide sportbonden (bijvoorbeeld honkbal- én american football).

Gezinskorting: Gezinnen met twee of meer jeugdleden krijgen voor deze jeugdleden 10% korting.

Jeugdsportfonds: Hilversumse kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar die om financiële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging, kunnen met een bijdrage van het Jeugdsportfonds toch lekker sporten. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de gemeente.