Voor leden

Wil jij vrijwilliger zijn bij de Hurricanes?

De Hilversum Hurricanes kan niet bestaan zonder de inzet van onze vrijwilligers. Er zijn een hoop mensen achter de schermen betrokken, want vrijwilligerswerk blijft de basis voor het goed functioneren van een vereniging. Elk jaar is er weer meer werk dan dat er vrijwilligers zijn. Wij zoeken dan ook voortdurend nieuwe vrijwilligers. Hierom doen wij een beroep op iedereen die een bijdrage kan leveren aan de vereniging. Dat geldt niet alleen voor leden,  maar ook voor ouders van jeugdleden en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. Vrijwilliger zijn bij de Hurricanes is superleuk en verhoogd de betrokkenheid bij de vereniging, waar jijzelf of jouw kind graag komt! Onze visie is om zoveel mogelijk taakgericht te werken, dus niet een ouder met enorm veel zaken overbelasten. Beter één taak goed uitvoeren dan veel taken slechter.

Wat kan jij doen voor de club?

Om de basis van onze vereniging gezond te houden kunnen wij zeker ook jouw hulp gebruiken! Wij kijken graag samen met jou wat jij graag wil/kan doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt en of je veel of weinig tijd hebt, er is voor ieder wat wils. Binnen onze vereniging kun je structureel en incidenteel vrijwilligerswerk doen. Bij incidenteel vrijwilligerswerk kun je denken aan bardiensten bij evenementen, als fotograaf wedstrijden vastleggen of een eigen voorstel. Wil je jezelf wat structureler inzetten, dan kan dat bijvoorbeeld als commissielid, coach of scheidsrechter! Zie jij kansen om jouw beroepskennis handig in te zetten in onze vereniging? Laat dat dan vooral weten!

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Via onderstaande buttons vertellen wij je graag meer over het begeleiden van een team (trainer, coach, teammanager), het begeleiden van een wedstrijd als official (scorer of scheidsrechter) en meewerken in een van onze commissies. Heb jij interesse? Laat dat dan vooral weten door te mailen naar bijgevoegd e-mailadres!

Onze vacatures

In de blauwe balk staan de vacatures zichtbaar van vrijwilligersfuncties die wij zo snel als mogelijk weer willen invullen. Zie jij kansen om hier invulling aan te geven? Laat dat dan vooral weten via de bijgevoegde e-mailadressen onderaan de pagina!

Onze contributie

De leeftijd die een lid aan het eind van het kalenderjaar heeft, is bepalend voor de hoogte van de contributie (met uitzondering van spelers bij de Beeball, Peewees en G-honkbal). Wij innen de contributie via ClubCollect. Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met onze penningmeester. Voor eerstejaars leden geldt de instapcontributie. Voor leden die langer dan een seizoen lid zijn, gelden de onderstaande bedragen.

*Enkel lid bij een van beide sportbonden.
**Dubbel lid bij een van beide sportbonden (bijvoorbeeld softbal- én honkbal).
***Enkel lid bij beide sportbonden (bijvoorbeeld honkbal- én american football).

Gezinskorting: Gezinnen met twee of meer jeugdleden krijgen per jeugdlid 10% korting.
Jeugdsportfonds: Hilversumse kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar die om financiële reden geen lid zijn van een sportvereniging, kunnen met een bijdrage van het Jeugdsportfonds toch sporten. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente.