Voor leden


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?


Lid zijn van onze vereniging geeft je de mogelijkheid om onze mooie sporten te beoefenen. Vele mensen staan voor je klaar om je te coachen, je wedstrijden te plannen en te scheidsen. Ook zorgen meerdere mensen voor goed onderhouden velden en een kantine die altijd open is. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dit doen we allemaal met de leden zelf (en hun ouders en/of partners). Wij hebben geen betaalde krachten in dienst: Hilversum Hurricanes kan niet bestaan zonder de extra inzet van onze leden. Er zijn achter de schermen een hoop mensen betrokken bij de club, iets wat niet altijd goed zichtbaar is. Deze ledenbetrokkenheid is de basis voor het goed functioneren van een vereniging.

Er zijn altijd meer taken dan dat er mensen zijn om ze op te pakken. Wij zoeken dan ook voortdurend leden (of hun ouders/partners) die een taak op zich willen nemen. Hierbij doen wij een beroep op iedereen die een bijdrage kan leveren aan de vereniging. Iets extra’s doen voor de Hurricanes is superleuk en verhoogt de betrokkenheid bij de vereniging, waar jijzelf of jouw kind graag komt! Onze visie is om zoveel mogelijk taakgericht te werken, dus niet een ouder met enorm veel zaken overbelasten. Beter één taak goed uitvoeren dan veel taken slechter.

Onze clubhelden aan het woord


Om je een beeld te geven wat er allemaal gebeurt en wie daar bij betrokken is, laten we enkele van onze clubhelden aan het woord. Leden die al langere tijd met veel inzet en enthousiasme één of meerdere taken op zich nemen. Laat je inspireren door hun verhalen en spreek ze op de club aan om je hulp aan te bieden of om gewoon eens een praatje te maken.

Wat kan jij doen voor de club?


Wij kijken graag samen met jou wat jij graag wil/kan doen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt en of je veel of weinig tijd hebt, er is voor iedereen wel wat te doen. Binnen onze vereniging kennen we structurele en incidentele taken. Bij incidentele taken kun je denken aan bardiensten bij evenementen, als fotograaf wedstrijden of evenementen vastleggen, een activiteit organiseren of een eigen voorstel uitwerken. Wil je jezelf wat structureler inzetten, dan kan dat bijvoorbeeld als commissielid, trainer, coach of scheidsrechter! Zie jij kansen om jouw beroepskennis handig in te zetten in onze vereniging? Laat dat dan vooral weten via bovenstaande knop ‘Ik wil mij extra inzetten’!

Welke taak past bij jou?


Via onderstaande buttons vertellen wij je graag meer over het begeleiden van een team (trainer, coach, teammanager), het begeleiden van een wedstrijd als official (scorer of scheidsrechter) en het meewerken in een van onze commissies. Heb jij interesse? Laat dat dan vooral weten door te mailen naar bijgevoegd e-mailadres!

Onze vacatures


In de blauwe balk staan de vacatures zichtbaar van vrijwilligersfuncties die wij zo snel als mogelijk weer willen invullen. Zie jij kansen om hier invulling aan te geven? Laat dat dan vooral weten via de bijgevoegde e-mailadressen onderaan de pagina!


ONZE CONTRIBUTIE


De leeftijd die een lid aan het eind van het kalenderjaar heeft, is bepalend voor de hoogte van de contributie (met uitzondering van spelers bij de Beeball, Peewees en G-honkbal). Wij innen de contributie via ClubCollect. Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met onze penningmeester. Voor eerstejaars leden geldt de instapcontributie. Voor leden die langer dan een seizoen lid zijn, gelden de onderstaande bedragen.

*Enkel lid bij een van beide sportbonden.
**Dubbel lid bij een van beide sportbonden (bijvoorbeeld softbal- én honkbal).
***Enkel lid bij beide sportbonden (bijvoorbeeld honkbal- én american football).

Gezinskorting: Gezinnen met twee of meer jeugdleden krijgen per jeugdlid 10% korting.
Jeugdsportfonds: Hilversumse kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar die om financiële reden geen lid zijn van een sportvereniging, kunnen met een bijdrage van het Jeugdsportfonds toch sporten. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente.