Gezocht: Leden voor de sponsorcommissie

Category: Clubnieuws 59

Sponsoring is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Heb jij kennis die aansluit op sponsoring of lijkt het jou gewoon heel leuk? Laat dan van je horen!

Op dit moment heeft de sponsorcommissie geen leden. Daarom zijn wij op zoek naar leden voor de sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle ‘commerciële activiteiten’ van de vereniging. Zo zorgt de commissie voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Met dank aan de vorige sponsorcommissie is er al een goede basis, waarop voortgebouwd kan worden.

Wil jij je graag inzetten voor onze club en past bovenstaande bij je? Neem dan contact met ons op via secretaris@hurricanes.nl.

Related Articles