Bestel en sponsor via SponsorKliks!

Category: Clubnieuws 245

Bestel je weleens iets online? Wist je dat je daarmee onze club financieel kunt steunen? En het kost jou helemaal niets extra’s! Voor jou een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Of je nu een pizza bestelt, elektronica koopt of een nieuwe tuinset aanschaft, als je dat via SponsorKliks doet, wordt een klein percentage van het aankoopbedrag gedoneerd aan onze club. En zeker nu er meer online gekocht wordt, kan ons dat veel opleveren!

De donkere wintermaanden komen er weer aan en daarmee ook de feestdagen en voor velen het boeken van de wintersport- of zonvakantie. Mocht je online (feest)aankopen doen, een vakantie of weekendje weg boeken: vergeet dan niet SponsorKliks te gebruiken!

Van elke online aankoop via SponsorKliks krijgt de club een paar procent commissie en dat loopt zeker bij vakanties en overnachtingen aardig op. Het kost jou geen cent extra en wij zijn er heel blij mee!! Denk je nu: “Oh ja, dat is ook zo, dat vergeet ik inderdaad regelmatig te doen!”, bekijk dan deze video met handige tips.

Hoe doe ik dat?

Het is heel eenvoudig:

  • Je gaat naar SponsorKliks.com en geeft aan dat je sponsordoel ASC Hilversum Hurricanes is OF klik op het SponsorKliks logo rechtsboven op onze website.
  • Je krijgt een overzicht met winkels te zien (of je vindt deze in het linker menu ‘winkels’).
  • Je kiest jouw webwinkel. Je gaat dan automatisch naar de betreffende webshop.
  • Vanaf daar zit je gewoon op de site van jouw webwinkel.

Let bij elke bestelling wel even op of jouw sponsordoel nog steeds Hilversum Hurricanes is. Het zou jammer zijn als je per ongeluk een andere club sponsort. Bestel je liever via je telefoon of tablet? Download dan de SponsorKliks app in de appstore!

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Related Articles