In Memoriam: Martin Puijk

Category: Clubnieuws 370

Afgelopen week bereikte ons het trieste nieuws dat ons oud lid Martin Puijk onverwacht is overleden. Martin is jarenlang lid geweest van ASC Hilversum Hurricanes en heeft ontzettend veel gedaan voor onze club. Hij was coach van veel jeugdteams, waar meestal ook zijn zoons Maikel en Marvin in speelden. En samen met Marcel Ultee heeft hij ook drie jaar de honkbalselectie getraind. Zelf was hij ook actief als speler bij het herensoftbal.

Samen met zijn vrouw Monica heeft hij een aantal jaren de kantine gerund en hij was lid van de onderhoudsploeg, waar zijn technische kwaliteiten goed van pas kwamen. Martin deed vrijwel alles wat voor de vereniging nodig was, maar liet het ook duidelijk weten als hij het ergens niet mee eens was.

In zijn vrije tijd was hij vaak op pad met zijn trouwe viervoeter en dat nam zoveel tijd in beslag dat hij besloot niet zo vaak meer aanwezig te zijn op de club, maar wat heeft Martin veel gedaan afgelopen jaren voor ASC Hilversum Hurricanes. Zijn gedrevenheid, aanwezigheid en persoonlijkheid zullen we gaan missen. Wij wensen Monica, Marvin, Maikel, Julia, Lucien en zijn trouwe viervoeter Joris heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Martin is overgebracht naar het uitvaartcentrum Dekker & Zn aan de van Riebeeckweg 45, 1212 EH Hilversum, waar woensdag 26 april van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid is om de familie te condoleren.

De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 28 april om 10.00 uur in Crematorium Laren, Weg over Anna’s Hoeve 1, 1251 SW Laren.

Correspondentieadres: Kloosterlaan 172, 1216 NT Hilversum

Martin Puijk

11 april 1961 – 19 april 2023

Related Articles