OpeningsDay 21 April 2024

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 227

Zondag 21 April Speelt Dames 1 en het Senioren American Football Team tegelijk thuis. Een mooie zondag om eens te komen kijken op ons sportpark en deze prachtige sporten te kunnen bewonderen.

Dames 1 zal beginnen om 13:00 met hun eerste wedstrijd tegen Kinheim Dames 1 uit Haarlem. Dit zal de derde wedstrijddag van hun seizoen worden voor dit frisse jonge team, Om ongeveer 15:10 zal de 2de wedstrijd van Dames 1 starten. (Bij softbal spelen onze dames 2 wedstrijden op zondag tegen hetzelfde team)

Dan om 14:00 mag het American Football team starten tegen de West Frysian Outlawz. Dit is een wedstrijd die je niet wilt missen! Op zondag 30 Maart stonden deze Teams ook al tegen elkaar en dit werd een 8 -6 overwinning voor de Hurricanes in de laatse 2 min.

Na afloop van een mooie sportieve dag zetten we de BBQ aan. waarbij je voor 16 Euro kan mee-eten. leuk voor de gezelligheid of als je de spelers wilt leren kennen, misschien wil je wel meer weten om een van deze sporten zelf te beoefenen. Tijdens deze dag zal Dames 1 ook nog loten verkopen voor een loterij, de prijzen kunnen worden opgehaald na de wedstrijden.

Meld je aan voor BBQ

Laat ons via het onderstaande formulier weten of je aanwezig bent bij het eten (in verband met de inkopen en dieetwensen). We hopen je te mogen begroeten.

Kosten €16



    Aantal personen:


    Related Articles