Hurricanes voor de maatschappij

Category: Clubnieuws 400

Van sportverenigingen wordt verwacht dat zij een maatschappelijke rol op zich nemen. Al jaren zijn we als vereniging actief in de Hilversumse wijken, op scholen en betrokken bij diverse projecten. In 2019 proberen we deze rol verder uit te breiden. In samenwerking met buurtsportcoaches, scholen en uiteraard de gemeente Hilversum worden steeds meer samenwerkingen gerealiseerd.

In samenwerking met buurtsportcoach Noordoost, Danny de Heus, maken leerlingen van verschillende scholen op een laagdrempelige manier kennis met flag football. Leerlingen krijgen na school, gedurende meerdere weken, clinics flag football aangeboden. De clinics worden gegeven door spelers van het 1e team. Ondanks dat het voor de meeste leerlingen een compleet nieuwe sport is, is het enthousiasme bij de leerlingen groot. De komende weken staan basisschool Ayoub en de Da Costaschool op het programma.

Related Articles