Take care and stay safe!

Category: Clubnieuws 235

Het eerste kwartaal van 2020 zit er op. Wij zouden nu allemaal aan onze competities bezig zijn, maar het coronavirus houdt ons in de greep en laat ons zien dat er meer is dan onze geliefde sporten. Competities, trainingen en overleggen liggen stil.

De impact van het coronavirus is groot en raakt ons allemaal. Wij doen er met z’n allen alles aan om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te vertragen, zodat onze zorgverleners het aankunnen. Daarvoor zijn ook de ingrijpende maatregelen, waar wij ons zo goed als mogelijk aan houden. Deze maatregelen raken ons als club ook. De beide sportbonden zijn druk bezig om alternatieve oplossingen te bedenken om, zodra het weer kan, de competitie zo snel en zinvol mogelijk op te starten. Maar veiligheid boven alles, wij starten pas als het ook echt kan.

Er zijn nu veel onzekerheden en dat is voor iedereen even aanpassen. We weten immers niet wanneer we weer lekker het veld op kunnen en op welk toernooi of competitie je jezelf moet voorbereiden. Het belangrijkste nu is dat je goed voor jezelf en je naasten zorgt. Houd elkaar goed in de gaten, houd contact (op afstand) en help elkaar waar nodig. Houd contact met je teamgenoten via WhatsApp, videomeetings of bedenk leuke challenges. Laten wij er met elkaar het beste van maken!

Wij willen de hoop uitspreken om iedereen weer snel te mogen verwelkomen op de club, maar tot die tijd: Blijf binnen, denk om je gezondheid en let op je familie en vrienden! Er is nu een andere wedstrijd die we moeten winnen!

Take care and stay Safe!

Met sportieve groet,

Bestuur ASC Hilversum Hurricanes
secretaris@hurricanes.nl

Related Articles