De Hurricanes staan voor …

Category: Clubnieuws 327

Maandag 14 oktober kregen wij als vereniging bezoek van NOC*NSF voor de spiegelavond. Tijdens deze avond kregen wij duidelijk waar wij als vereniging voor staan, maar vooral ook waar we naar toe willen en dus in kunnen ontwikkelen. NOC*NSF gaat ons in dat traject begeleiden.

De spiegelavond bracht 28 leden op de been die het over een ding wel eens zijn: de Hurricanes staan voor gezelligheid. Daarbij komt wel de vraag: waar kunnen de Hurricanes dan in ontwikkelen? Hieruit kwamen meerdere suggesties naar voren: het werven van jeugd, het schetsen van een technisch kader, het beschikbaar hebben van betere faciliteiten en het inzetten van meer vrijwilligers. Uiteindelijk zijn wij met elkaar tot een gezamenlijk doel gekomen: de bekendheid van de vereniging vergroten binnen de regio Hilversum. De bekendheid van de vereniging gaat bijdragen aan alle zaken hiervoor genoemd.

NOC*NSF gaat op zoek naar een passende begeleider voor ons als vereniging. Deze begeleider zal ons helpen de bekendheid te vergroten en vooral in contact brengen met organisaties die ons hierbij kunnen helpen. Samen met de begeleider zullen we een actieplan opstellen, die we uiteraard delen binnen de vereniging. Ik kom dan graag bij iedereen in de lucht om dit plan in uitvoering te brengen, samen zijn wij immers de Hurricanes! Samen kunnen we de club (nog) bekender maken, zodat niemand meer om ons heen kan.

Tim Beuckens, voorzitter

Related Articles