Goede start voor HB Pupillen 2!

Category: Wedstrijden 195

Een nieuw team en een nieuwe coach, altijd spannend. Iedereen moet nog aan elkaar wennen. Maar pupillen 2 liet zich daardoor niet weerhouden. Met 5 nieuwe pupillen en 7 beeballers werd in de zomer een nieuw team ingeschreven. Drie enthousiaste ouders en Gaetano namen het team onder handen om de jongens klaar te stomen voor het komende seizoen.

De eerste wedstrijd werd verloren, hoewel de jongens zich goed staande wisten te houden. Het was nog goed wennen aan de regels en aan elkaar. De tweede wedstrijd daarentegen, tegen de nummer 2 in de poule, werd al dik gewonnen! De rest van de wedstrijden eindigden in één gelijk stand, twee verliezen en nog een forse winst. De jongens raakten steeds meer op elkaar ingespeeld, sloegen geweldig en maakten een paar knappe vangballen. Al met al mogen de jongens trots op zichzelf zijn, met zo’n geweldige start. Het seizoen is nu ten einde. Tijd om naar de zaal te gaan en te trainen voor een mooi nieuw seizoen.

Fijne winter namens HB Pupillen 2!

Related Articles