Gezocht: Coach SB Dames 3

Category: Wedstrijden 236

De afgelopen jaren coachte Egon Verharen met veel plezier ons SB Dames 3. Helaas heeft hij aangegeven om aankomend seizoen te stoppen met SB Dames 3 om de jeugd te coachen.

Dit betekent dat wij voor onze SB Dames 3 een nieuwe coach/trainer zoeken. Dit kunnen wij, het bestuur, niet alleen, wij hebben hiervoor jullie hulp nodig! Ben jij of ken jij de persoon die graag dit team wilt coachen dan horen wij dat graag. Dit kan natuurlijk ook samen met iemand, als dat qua werk beter uit komt. Wellicht weet je nog een naam van een oud coach die we kunnen benaderen. Kortom, alle input is welkom!

Kijk voor wat informatie over het team op de teampagina van SB Dames 3. We zien jouw interesse en reacties graag tegemoet via softbal@hurricanes.nl 

Related Articles