Ook een pitchingclinic voor de SB Senioren!

Category: Wedstrijden 438
Softbal pitcher Dennis de Wit in een wedstrijd tegen HCAW in seizoen 2020. Foto: Johan Els

Naast de jeugdpitchers die pitching clinics krijgen van Eric de Vries en Roos-Marijn Kramer, nodigen wij nu ook onze softbal seniorenpitchers uit voor een pitching clinic!

Oud-speler en pitcher Henk van Zijtveld verzorgt pitcher-clinic voor onze softbalsenioren!

Wij nodigen al onze softbal seniorenpitchers uit voor een pitching clinic op zondag 18 april van 12.00-13.30 uur op ons eigen sportpark aan het ’t Jagerspaadje 32. Henk (60) die in de jaren ’80 (1988 en 1989 red.) tweemaal met ons eigen Hilversum Hurricanes ongeslagen landskampioen van Nederland werd (totaal werd hij tienmaal landskampioen red.) en tussen 1988-1993 ook nog in het Nederlands Team heeft gespeeld (Europees Kampioen in 1993), heeft een rijk verleden als speler en trainer en een schat aan ervaring. Henk zal al zijn kennis en technische bagage in zijn fietstas meenemen deze middag en onze mannen en vrouwen uit onze seniorenteams de fijne kneepjes bij willen brengen. 

Related Articles