Kom je bij ons G-honkbal spelen?

Category: Wedstrijden 291

G-Honkbal is een aangepaste vorm van honkbal en softbal, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Het spelletje is gelijk, maar met aanpassingen voor deze speciale doelgroep. Daarmee is het een individuele sport geworden in teamverband. Hilversum Hurricanes is er trots op dat we dit jaar van start kunnen gaan met een team van deze kanjers en we zouden het ontzettend leuk vinden als je met ons mee wilt doen!

Iedere speler heeft zijn sterke punten waarmee hij of zij een ander kan aanvullen. De een kan goed vangen en gooien, de ander weer goed slaan. Gespecialiseerde trainers zorgen ervoor dat jouw talenten op de juiste manier worden ingezet. Op die manier is iedereen welkom om op een prettige manier te bewegen en ook individueel te laten zien wat hij kan.

Hilversum Hurricanes is een gezellige, ‘all-inclusive’ sportvereniging en dus willen wij óók mensen met een beperking de mogelijkheid bieden lekker bij ons te komen ballen. We starten half mei met een G-honkbalteam, zodat we later dit seizoen met ons eigen team kunnen meedoen aan de DKF Landelijke G-honkbaldag op onze eigen velden in Hilversum.

Hoe werkt het?

Alle trainingen worden verzorgd door Hilversum Hurricanes. We hebben daarvoor speciaal opgeleide trainers in huis. In de zomer trainen we buiten op onze velden, in de winter verhuizen we naar binnen en trainen we verder in een gymzaal. Je mag een knuppel en een handschoen van de club lenen. Die hoef je dus (nog) niet aan te schaffen. Ben je zo enthousiast dat je graag je eigen spullen wilt hebben, dan helpen we je graag via ons eigen winkeltje.

We zullen ongeveer een keer per maand op zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd of een toernooitje spelen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit nieuwe G-honkbalteam? Of weet je iemand die met ons mee wil spelen? Stuur dan een mailtje naar g-honkbal@hurricanes.nl en hopelijk zien we elkaar snel bij een G-honkbaltraining.

Related Articles