Cateringfabriek (Naarden) trakteert SB Dames 1

Category: Wedstrijden 327

Eigenaar Joost Nouwens van de Cateringfabriek (sinds dit seizoen doeksponsor op ons softbalveld bij de vereniging), trakteerde onze Softbal Dames 1 na de dubbel tegen Cheetahs (11-8 en 10-6 winst) op een heerlijk saté en hamburger menu met salades.

Het vele prikken van ons veld om de wedstrijden toch doorgang te laten vinden, werd ruimschoots beloond en na enige uitloop van de wedstrijden mochten onze dames tegen 6 uur aanschuiven in ons clubhuis voor een verdiende warme maaltijd!

Namens onze dames en begeleiding bedanken wij de Cateringfabriek voor dit heerlijke aanbod waar zij volop van hebben genoten.

Na de wedstrijd genoot SB Dames 1 van de gesponsorde BBQ

Al 15 jaar zijn wij trotse smaakmakers van grote en kleine event cateringen, intieme diners, businessborrels, live cooking venue’s en tuinfeesten en veel meer. Vanuit onze HQ in Naarden gaan wij het hele land door om onze buffetten te serveren, de barbecue te laten roken, exclusieve diners op locatie te bereiden, om voor onvergetelijke privé feesten of bedrijfsevents te zorgen.

Door de jaren heen zijn wij inmiddels  gespecialiseerd in het verzorgen van crew catering voor diverse tv producties. Wij zijn een bekend vast gezicht voor productiehuizen als Warner Bros producties, Endemol shine, Fremantle, BNN/VARA, Talpa Entertainment Producties, EO en Blazhoffski.

Met trots hebben we mogen meewerken aan tv programma’s als het Songfestival, Lang Leve De Liefde, I Can See Your Voice,  Glow Up, Tik m Aan, Showcolade, Stilte AUB!, Project Rembrandt, Sta op tegen kanker, Laat op Vrijdag, Het Perfecte Plaatje, Maestro, Praat NL met me, Hollands Next Top Model, The Repair shop, The Big Escape, Ondertussen in Nederland en nog heel veel meer.

Related Articles