Do 18 mei 2023: Familietoernooi

Category: Evenementaankondigingen, Evenementen 587
De winnaars uit 2019: De Houten Knuppels

Het is weer tijd om je in te schrijven voor het leukste toernooi van het jaar!


Donderdag 18 mei vindt de zesde editie van het Familietoernooi plaats voor iedereen van 8 t/m 99 jaar! Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de club, dus nodig je familie, buren, vrienden en/of collega’s ook uit! Ze zijn van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met onze gave sport!

Het toernooi is voor iedereen, jong en oud, ervaren en onervaren. we gaan proberen om zoveel mogelijk (gemengde) teams bij elkaar te krijgen! Geef jezelf, een groepje of een compleet team op. Wil je meedoen, maar heb je geen compleet team? Schrijf je dan gewoon in en dan delen wij jou bij een team in! Wij zorgen er voor dat iedereen mee doet. Afhankelijk van de inschrijvingen maken we een competitieve en een recreatieve indeling, maar in alle gevallen maken we er in ieder geval een leuke en sportieve dag van!

Schrijf je in!


Inschrijven en meedoen is kosteloos en kan tot en met zondag 7 mei via onderstaand formulier:
    Wij, als team, gaan akkoord met de privacy policy van ASC Hilversum Hurricanes

    Uiterlijk zondag 14 mei ontvangen jullie alle informatie over dit toernooi. De wedstrijden zijn tussen 11:00u en 16:00u (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Na de laatste wedstrijd is er voldoende eten, drinken en muziek om de dag leuk met elkaar af te sluiten!

    Heb je nog vragen hierover dan kun je contact opnemen met ons via: toernooihurricanes@gmail.com

    Related Articles