Gezocht: Coach Honkbal Heren

Category: Wedstrijden 583

De afgelopen jaren coachten Erik Ultee en Vincent Kramer met veel plezier onze honkballers. Helaas hebben beide aangegeven om aankomend seizoen na hun lange Hurricanes carrière als coach te stoppen.

Dit betekent dat wij voor onze heren een nieuwe coach/trainer zoeken. Dit kunnen wij, het bestuur, niet alleen, wij hebben hiervoor jullie hulp nodig! Ben jij of ken jij de persoon die graag dit team wilt coachen dan horen wij dat graag. Dit kan natuurlijk ook samen met iemand, als dat qua werk beter uit komt. Wellicht weet je nog een naam van een oud-coach of -speler die we kunnen benaderen. Kortom, alle input is welkom!

Neem voor meer informatie over het team contact met ons op. We zien jouw interesse en reacties graag tegemoet via secretaris@hurricanes.nl 

Related Articles