Klus jij ons rookvrij?

Category: Clubnieuws 101

Beste allemaal, 

Als vereniging hebben wij de wens om een rookvrije sportvereniging te worden. Wij willen dat iedereen in een gezonde omgeving kan sporten. Om deze stap te maken hebben wij besloten een rookplek in te richten, dit zal de enige plek zijn waar straks nog gerookt mag worden. De materialen hiervoor zijn aanwezig (tegels voor de vloer, balken en golfplaten voor een afdakje). Als deze rookplek gemaakt is, zal de rest van de accommodatie rookvrij zijn. 

Voor het inrichten van de rokersplek hebben wij nu een hulpvraag. Wij zijn op zoek naar een paar handige leden die willen helpen met het opbouwen van deze rokersplek. Heb je een paar uurtjes de tijd om ons daarbij te helpen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@hurricanes.nl. Alvast bedankt voor alle hulp!

Related Articles